بن‌‌بن گوشت و ترب

بن‌‌بن گوشت و ترب

مواد لازم

خمیر فیلو به ابعاد 30× 40 سانتیمتر 10 ورق

كره آبكرده به میزان لازم

مواد لازم میانی

فیله گوساله 125 گرم

كره‌ 40 گرم

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 ترب رنده‌كرده  2 قاشق سوپخوری

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4 تا 6 نفر

مشخصات

آشپزی :

بن‌‌بن گوشت و ترب

خمیرهای فیلو را به ابعاد 10× 20 سانتیمتر ببرید. آن‌گاه یك ورق از آن را روی میز كار بگذارید، رویش كره بمالید و ورقه‌ دیگری از خمیر را روی آن قراردهید. سپس یك‌دوم قاشق چایخوری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و تكه‌ای گوشت رویش قرار دهید. حالا خمیر را از دو طرف تا كنید و بعد رول نمائید.

رول‌های فراهم‌كرده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 8 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اینك بن‌بن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و اطرافش را با نودل برنجی و گوجه‌فرنگی‌های مینیاتوری بیارائید.

روش تهیه مواد میانی

گوشت را به صورت خلالی خرد كنید و در كره تفت دهید. سپس كنار بگذارید تا قدری خنك شود. اكنون جعفری، پیازچه و ترب را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.

1395/9/24

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: