املت بروکلی و پنیر

املت بروکلی و پنیر

مواد لازم

هویج متوسط 2 عدد بروکلی ریز شده 1 و 1/2 لیوان تخم مرغ 6 عدد شیر 1/2 لیوان سس خردل 1 قاشق پنیر چدار رنده شده 1 مشت پیازکوچک 1 عدد نمک 1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون 3 قاشق

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی : هویج ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. یک تابه بردارید و هویج خرد شده و بروکلی ریز شده را همراه با نصف لیوان آب در تابه بریزید و روی حرارت معمول قرار دهید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آنها به مدت 10 دقیقه خوب آب پز شوند. ( اگر آب کشیده شد بازهم اضافه کنید.) تخم مرغها را بشکنید و با شیر و سس خردل و نمک خوب مخلوط کنید. پیاز را خرد کنید و درون مواد بریزید سپس مخلوط سبزیجات بخارپز شده و پنیر را اضافه کنید و همه مواد را باهم هم بزنید. 3 قاشق روغن زیتون درون یک تابه نچسب بریزید و هنگامیکه کمی داغ شد مواد املت را درون آن بریزید و روی حرارت ملایم املت را بپزید. سفت شدن املت نهایتا 8 تا 10 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. سپس می توانید صبحانه مقوی و سالم را میل کنید! 1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: