كوفته نخودی

كوفته نخودی

مواد لازم

نخود 400 گرم

 گوشت مغز ران 500 گرم

 نمك، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

 پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 تخم مرغ 1 عدد

 رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 سركه  یك‌دوم پیمانه

 مواد لازم میانی

 خرمای هسته‌گرفته، آلو، كشمش، زرشك و گردو به میزان لازم

 تخم مرغ آبپز 1 عدد

 شیره انگور  یك‌دوم پیمانه

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش حرفه ای
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

كوفته نخودی

ابتدا نخود را به مدت 12 ساعت بخیسانید. آن‌گاه همراه با گوشت، دو تا سه بار چرخ كنید. سپس ادویه و نمك را بیفزائید. نیمی از پیاز داغ را نیز، به مواد اضافه كنید و خوب ورزدهید. تخم مرغ را هم اضافه نمائید و حدود 10 دقیقه كاملاً ورز دهید. حالا مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم كنید و در كف دست پهن كنید، وسط آن سوراخی ایجاد كنید و از مواد كوفته به همراه یك قاشق چایخوری پیاز داغ، داخل آن را پر كنید.

بعد كوفته را ببندید و شكل دایره به آن بدهید. اكنون در قابلمه مناسبی پیازداغ بریزید و با قدری روغن و رب‌گوجه‌فرنگی، تفت دهید. سپس 2 لیتر آب اضافه نمائید و منتظر بمانید تا به جوش آید. اینك كوفته‌ها را یكی‌یكی و آهسته داخل آب‌جوش قرار دهید و صبر كنید تا كوفته‌ها بپزد.

حالا شعله را ملایم كنید تا مغز كوفته‌ها نیز بپزد. بعد از 20 دقیقه، سركه و شیره انگور را باهم تركیب سازید و به سس كوفته‌ بیفزائید. 10 دقیقه صبر كنید تا كوفته‌ها با سركه، ‌شیره مزه‌دار شوند.

1395/10/9

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: