(هويج پلو با گوشت قورمه (کرمان

(هويج پلو با گوشت قورمه (کرمان

مواد لازم

پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

 دنبه‌ی گوسفندی خرد كرده 150 گرم

 فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 گوشت گوسفندی خرد كرده 500 گرم

 نمك 1 قاشق چایخوری

 هویج مكعبی خرد كرده 2 عدد

 سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده 2 عدد متوسط

 زیره‌ی سیاه 1 قاشق سوپخوری

 روغن محلی یا كره 150 گرم

 برنج 1 كیلوگرم (حدود 6 پیمانه)

 زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش نه چندان سخت
برای 5نفر

مشخصات

آشپزی :

(هويج پلو با گوشت قورمه (کرمان

 

پیاز را همراه با دنبه‌ی گوسفندی تفت دهید و قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید.آنگاه حرارت را كم كنید و بگذارید دنبه كاملا آب شود.سپس گوشت را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و قدری برشته شود. حالا اندكی نمك، فلفل و زردچوبه به آن بزنید.

در این میان هویج، سیب‌زمینی و زیره را نیز در روغن تفت دهید و كنار بگذارید.اكنون 40 گرم از كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و برنج آبكشیده را همراه با مخلوط هویج، لابه‌لای هم در قابلمه‌ بریزید.

باقیمانده‌ی كره را هم رویش بدهید و هویج پلو را 30 دقیقه دم كنید.اكنون هویج پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با زعفران حلكرده و گوشت قورمه بیارائید.

1395/10/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: