شاتو بریان با سس جگر و قارچ

شاتو بریان با سس جگر و قارچ

مواد لازم

گوشت فیله 1 کیلو (4 قطعه) قارج خرد شده 250 گرم آب گوشت 1 و 1/2 لیوان جگر بره یا جگر مرغ 200 گرم کره 100 گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش حرفه ای
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی : قطعات گوشت را کمی بکوبید تا شکل گرد منظمی پیدا کند. دو طرف هر قطعه را کمی روغن زیتون بمالید. رگ و ریشه جگر را بگیرید و آن را چرخ کنید. نصف قارچ را هم در ظرف جداگانه چرخ کنید. کره را روی حرارت ذوب کنید و جگر را داخل آن بریزید تا سرخ شود و آب آن گرفته شود. سپس قارچ چرخ شده را اضافه کنید و تفت دهید تا دیگر قارچ آب نیندازد. آب گوشت را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا سس کمی جوش بخورد. گوشتها را در یک قابلمه نچسب با کمی کره سرخ کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشتها آرام بپزند و برشته شوند. قارچ های باقی مانده را درون سس جگر بریزید و کمی روی حرارت قرار دهید. سپس گوشتهای برشته شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سس جگر و قارچ را روی آن بکشید و سپس غذا را سرو کنید. 1395/10/21

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: