چكوی میگو با سوراغ

چكوی میگو با سوراغ

مواد لازم

روغن مایع  به میزان لازم

پیاز خردكرده  2 عدد

زردچوبه  به میزان لازم

ادویه كاری یا فلفل تند  1 قاشق سوپخوری

گوجه‌ فرنگی رنده كرده  1عدد

سوراغ  4 تا 5 قاشق غذاخوری

آب  4 تا 5 پیمانه

میگوی لافتی (میگوی ریز خشك)  250 گرم

ماش نیم پز  1 پیمانه

برنج  3 پیمانه

ارزش غذایی

زمان پخت 30
روش نه
برای 6

مشخصات

آشپزی :

چكوی میگو با سوراغ

 

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه زردچوبه، فلفل یا ادویه كاری را بیفزائید و كمی تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را - كه از یك ساعت قبل خیسانده‌اید - اضافه كنید و تفت دهید. حالا سوراغ را در آب حل كنید و پس از صاف كردن، آن را به میگوها اضافه كنید.

بعد از آن كه چند جوش زد، ماش نیم‌ پز و برنج را به مخلوط قبلی بیفزائید و حرارت اجاق را زیاد كنید تا آب برنج كشیده شود. آن‌گاه صبر كنید تا برنج دم بكشد. اكنون چكوی میگو را در دیس زیبائی بكشید و مصرف كنید.

1395/9/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: