سوپ گوشواره با خامه

سوپ گوشواره با خامه

مواد لازم

گوشت چرخكرده  250 گرم

پیاز رنده كرده 1 عدد

نمك و فلفل  به میزان لازم

آب‌گوشت  1 لیتر

كره  50 گرم

آرد 2 قاشق سوپخوری

پاستا صدفی 1 پیمانه

خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4 تا 6 نفر

مشخصات

آشپزی :

سوپ گوشواره با خامه

ابتدا گوشت، پیاز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد و بعد از مایه، كوفته ریزه درست كنید. آن‌گاه كوفته قل‌قلی‌ها را در نیمی از آب‌گوشت، بپزید. حالا كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق، آب كنید.

سپس آرد را بیفزائید و كمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. اكنون باقیمانده‌ی آب‌گوشت را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك كوفته‌ ریزه‌ها، پاستا، نمك و فلفل را نیز به آن اضافه نمائید و صبر كنید تا سوپ بپزد و جابیفتد. حال سوپ را از روی اجاق بردارید و خامه را به آن بیفزائید و برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید.

1395/9/24

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: