هليم بادمجان

هليم بادمجان

مواد لازم

بادمجان 2 كیلوگرم

نمك و فلفل به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

عدس 190 گرم (1 پیمانه)

گوشت سردست گوسفندی 1 كیلوگرم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

كشك 500 گرم

نعناداغ 4 قاشق سوپخوری

پیازداغ 6 قاشق سوپخوری

سیرداغ 3 قاشق سوپخوری

گردوی خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

ارزش غذایی

زمان پخت بیشتر از دو ساعت
روش نه چندان سخت
برای 5نفر

مشخصات

آشپزی :

هليم بادمجان

 

پوست بادمجان‌ها را بگیرید، كلاهك آن را جدا سازید و بادمجان را از درازا نصف كنید. آن‌گاه رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. حالا بادمجان‌ها را با آب سرد بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.

حالا بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اینك عدس خیسانده را بپزید و با بادمجان سرخكرده و 1 پیمانه آب، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملا بپزد و آبش كشیده شود. اكنون گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و یك عدد پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و بگذارید بپزد.

سپس گوشت پخته را با گوشت‌كوب بكوبید و كم‌كم مخلوط بادمجان و عدس را به آن بیفزائید. آن‌گاه كشك، نیمی از نعنا‌داغ، پیازداغ و سیرداغ را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم، هم بزنید تا هلیم بادمجان صاف و یكدست شود. حالا هلیم بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ی نعناداغ، پیازداغ، سیرداغ و گردو بیارائید.

1395/10/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: