رولت بادمجان و پنير

رولت بادمجان و پنير

مواد لازم

بادمجان 2 عدد درشت

 نمك به میزان لازم

 روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 سس گوجه‌فرنگی فوری حدود 4 پیمانه

 خامه‌ صبحانه به میزان لازم

 پنیر پارمسان یا پنیر گودا (رنده كرده) به میزان لازم

 مواد لازم میانی

 خرده نان 25 گرم

 پنیر خامه‌ای 250 گرم (1 پیمانه)

 پوست لیموی رنده كرده از یك لیمو

 آبلیموی تازه از نصف لیمو

 آویشن 1 قاشق چایخوری

 نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش نه چندان سخت
برای 4نفر

مشخصات

آشپزی :

رولت بادمجان و پنير

 

سر بادمجان‌ها را برش بزنید و با رنده‌ی مخصوص آنها را از درازا به ورقه‌های نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود 12 ورق بادمجان به دست آید. آن‌گاه دو طرف بادمجان‌ها نمك بپاشید و به صورت یك لایه، در صافی بچینید و یك ساعت كنار بگذارید.

حالا بادمجان‌ها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.

اكنون به میزان كافی روغن، در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق‌ داغ كنید. اینك بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یك قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول كنید.

حالا بادمجان‌های رول‌كرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یك قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آن‌گاه خوراك را 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. اكنون خوراك را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراك برای پذیرائی، آماده است.

1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: