دیس تخم مرغ و گوشت

دیس تخم مرغ و گوشت

مواد لازم

تخم مرغ پخته شده سفت - 6 عدد

سس مایونز - 3 تا 4 قاشق سوپخوری

نوار نازک و ظریف ژامبون یا ماهی آنشوا - 6 عدد

 

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش آسان
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

دیس تخم مرغ و گوشت

تخم مرغ ها را از میان دو نیم کرده ، زرده آنها را خارج می نمائیم و از رنده خیلی ریز ، رد می کنیم تا کاملا نرم شود . سس مایونز را با زرده مخلوط کرده ، کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم . بعد آن را خوب هم می زنیم تا به صورت خمیر نرم و لطیفی در آید . مایه را در قیف ظریف کنگره داری ریخته ، داخل سفیده ها را به تساوی به شکل گل پر می کنیم. بعد نوار ژامبون لوله کرده یا ماهی آنشوآ را روی هر زرده قرار می دهیم .

 

1395/10/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: