خوراک پارمزان و گوشت گوساله

خوراک پارمزان و گوشت گوساله

مواد لازم

گوشت گوساله (اسکالوپ یا راسته) 4 قطعه

آرد 1/4 فنجان

فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ کمی زده شده 2 عدد

نان سبزیجات خشک و خرد شده 1/2 فنجان

پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

سس گوجه 2 فنجان

پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

خوراک پارمزان و گوشت گوساله

فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. ظرف یا قالب مخصوص را بردارید و کف آن را چرب کنید.1 فنجان از سس گوجه را  کف آن بریزید.

هر تکه از گوشت را لای دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه روی آنها بکشید تا گوشت کمی تخت و صاف و ضخامت آن تقریبا 6 میلی متر شود.

 آرد را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید. دو کاسه کم عمق انتخاب کنید و در یکی سفیده های تخم مرغ و در دیگری خرده نان و پنیر پارمزان را بریزید و باهم مخلوط کنید.

 قطعات گوشت را به ترتیب در مخلوط آرد و فلفل و سپس تخم مرغ و مخلوط نان پنیر بغلطانید. آنها را روی سس گوجه بچینید و روی آنها را با سس گوجه باقی مانده بپوشانید. ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا گوشت بپزد و غذا حاضر شود.

1395/10/8

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: