رولت ماهی

رولت ماهی

مواد لازم

ماهی قزل آلا  800 گرم

نمك و فلفل  به میزان لازم

قارچ خردكرده  200 گرم

فلفل دلمه‌ای خردكرده  1 عدد

كره  60 گرم

سیر  2 حبه

آبلیمو  یك دوم پیمانه

سویاسس  3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا  200 گرم

تخم‌مرغ  2 عدد

آرد سفید  به مقدار لازم

آرد سوخاری  به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ‌كردنی  به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 5 نفر

مشخصات

آشپزی :

رولت ماهی

 

ابتدا استخوان و تیغ ماهی را جدا كنید. آن‌گاه ماهی را بین دو قطعه كاغذ روغنی قرار دهید، با بیفتك كوب بكوبید و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. قارچ و فلفل را با كره تفت دهید و سیر له‌كرده را بیفزائید. حالا آبلیمو، نمك و فلفل، و سپس سویاسس را اضافه كنید. اكنون مواد را روی فیله‌ ماهی بریزید، رویش پنیر بپاشید و آن را رول كنید.

حالا فیله‌ رول‌كرده را، ابتدا در آرد بعد در تخم‌مرغ زده شده، سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این كار را دوباره تكرار كنید. در پایان، آن را در روغن فراوان سرخ نمائید.  

1395/9/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: