كته بلغور و قارچ

كته بلغور و قارچ

مواد لازم

پیاز 2 عدد متوسط

 روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد

 بلغور گندم 1 پیمانه

 گشنیز تازه 100 گرم

 قارچ 200 گرم

 پودر كاری یك‌دوم قاشق چایخوری

 نمك و فلفل قرمز به میزان لازم

 رب گوجه‌فرنگی در صورت تمایل 1 قاشق سوپخوری

 آب گوجه‌فرنگی نیم لیتر

 رشته‌ پلوئی 100 گرم

 كره‌ گیاهی 25 گرم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4 تا 5 نفر

مشخصات

آشپزی :

كته بلغور و قارچ (گیاهی)

پیاز را مكعبی خرد كنید و در روغن تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را نیز خردكنید. بلغور را هم به مدت نیم ساعت بخیسانید و با‌ آب كمی بپزید تا نیم‌پز شود.

سپس گشنیز و قارچ را خرد كنید و با پیاز و فلفل دلمه‌ای كمی تفت دهید. حالا ادویه‌ی كاری، نمك و فلفل و كمی رب بیفزائید.

بلغور نیم‌پز آب‌‌گرفته را با آب گوجه و مخلوط بالا تركیب سازید. بعد رشته‌ی پلوئی را اضافه نمائید و صبر كنید كمی دم بكشد.

در پایان، در صورت دلخواه كمی كره‌ی‌آب‌كرده به آن بیفزائید و از خود پذیرائی نمائید.

1395/10/9

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: