كباب فيله با سالسا

كباب فيله با سالسا

مواد لازم

فيله گوساله              1 كيلوگرم

پياز خردكرده           1 عدد كوچك

سير خردكرده          2 حبه

ماست       60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

آبليمو       1 قاشق سوپخوري

روغن زيتون           1 قاشق سوپخوري

برگ‌ نعناي خردكرده               يك‌چهارم پيمانه

سركه سفيد               3 قاشق چايخوري

روغن براي سرخ كردن          به ميزان لازم

نان پيتا    4 عدد (متوسط)

مواد لازم سالساي گوجه‌فرنگي و پياز:

گوجه‌فرنگي پوست كنده و خردكرده                 4 عدد متوسط

پياز خردكرده           1 عدد متوسط

نعناي خردكرده        2 قاشق سوپخوري

پودر پاپريكا             1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل              به ميزان لازم

مواد لازم سس ماست وارده:

ماست       80 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

ارده         2 قاشق چايخوري

آب داغ     1 قاشق سوپخوري

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش نه چندان سخت
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

كباب فيله با سالسا

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و ضخامت يك سانتيمتر، خرد كنيد. آن‌گاه در كاسه مناسبي پياز، سير، ماست، آبليمو، روغن زيتون، نعنا و سركه را بريزيد، گوشت را بيفزائيد و يك‌شب در يخچال نگه‌داريد. سپس گوشت را به سيخ چوبي خيسانده بكشيد، در تابه مناسبي 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن بريزيد و سيخ‌هاي گوشت را در آن برشته كنيد. اكنون كباب را در ديس مناسبي روي نان پيتا بچينيد، سالساي گوجه‌فرنگي و پياز را رويش بريزيد و همراه با سس ماست وارده ميل كنيد.

1395/10/7

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: