كباب برگ تابه‌ای

كباب برگ تابه‌ای

مواد لازم

فیله گوساله 500 گرم

پیاز خردكرده  2 عدد

روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل  به میزان لازم

گوجه‌فرنگی خردكرده 250 گرم

آبلیموی تازه  2 قاشق سوپخوری

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش حرفه ای
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

كباب برگ تابه‌ای

گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد كنید و همراه با پیاز، روغن زیتون، نمك و فلفل در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه به مدت 2 ساعت در یخچال نگه‌دارید تا گوشت مزه‌دار شود. سیخ‌های چوبی را 1 ساعت در آب خیس كنید تا در هنگام پخت كباب، نسوزد. حالا گوشت را به سیخ بكشید.

ظرف مناسب مایكروویو را قدری چرب كنید و سیخ‌های گوشت را در آن بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در دستگاه با سیستم كانوكشن روی درجه 220 قرار دهید تا كباب بپزد. اینك كباب را از دستگاه بیرون آورید و قدری روغن یا كره رویش بمالید و دوباره در دستگاه قرار دهید تا كباب برشته شود. حالا در ظرف دیگری گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و آبلیمو را مخلوط كنید و به مدت 3 دقیقه در دستگاه با قدرت 100 درصد بپزید. سپس سیخ‌های كباب را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی بیارائید و میل كنید.

1395/9/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: