سوفله ژامبون

سوفله ژامبون

مواد لازم

پنير گروير  150 گرم
زرده تخم مرغ  6 عدد
سفيده تخم مرغ  8 عدد
سس مايونز  2 فنجان
كالباس  400 گرم
فلفل  قدري
نمك  قدري

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش آسان
برای 6 نفر

مشخصات

آشپزی :

سوفله ژامبون

فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم دو فنجان ژامبون را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و ژامبون هاي آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

1395/10/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: