هليم با جوانه گندم

هليم با جوانه گندم

مواد لازم

گندم پوست كنده 400 گرم

 سویا 100 گرم

 شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

 نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 شكر قهوه‌ای 200 گرم

 مارگارین 200 گرم

 دارچین 1 قاشق سوپخوری

 كنجد بوداده 1 قاشق سوپخوری

ارزش غذایی

زمان پخت بیشتر از دو ساعت
روش نه چندان سخت
برای 5نفر

مشخصات

آشپزی :

هليم با جوانه گندم

 

گندم را حدود 20 ساعت در آب بخیسانید و در این میان چند بار آبش را عوض كنید. آن‌گاه در آبكش بریزید و سپس روی پارچه‌ی نخی پهن كنید.روی آن مجدد پارچه‌ی نخی كه مرطوب است پهن كنید. گاهی دستمال را خیس كنید تا گندم‌ها خشك نشود. دو روز آن را مرطوب نگه دارید، سپس گندم‌ها جوانه می‌زند.

با این كار گندم سرشار از ویتامین می‌شود. جوانه‌ها را همراه با سویا آسیاب كنید. اینك شیر را به همراه سویا و جوانه‌ی گندم روی حرارت قرار دهید و پیوسته آن را هم بزنید تا بپزد.

در اواخر پخت نمك، شكر و مارگارین را اضافه نمائید و مخلوط كنید. اینك هلیم را در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با دارچین و كنجد آن را بیارائید.

1395/10/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: