كباب كشميري

كباب كشميري

مواد لازم

سينه مرغ                750 گرم

پودر زيره سياه        يك‌چهارم قاشق چايخوري

فلفل قرمز                يك‌چهارم قاشق چايخوري

فلفل سياه  يك‌چهارم قاشق چايخوري

پودر زنجفيل           يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر سير يك‌دوم قاشق چايخوري

ادويه گرام‌ماسالا             يك‌چهارم قاشق چايخوري

ماست غليظ             1 پيمانه

پنير گوسفندي خردكرده          300 گرم

گشنيز خردكرده       2 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تهيه سس:

روغن زيتون           2 قاشق سوپخوري

ادويه گرام‌ماسالا      1 قاشق چايخوري

پودر زنجفيل           1 قاشق چايخوري

پودر هل سبز          يك‌دوم قاشق چايخوري

فيله گوجه‌فرنگي خردكرده      3 عدد

فلفل دلمه‌اي خردكرده              1 عدد

پياز خردكرده           1 عدد

آبليمو     2 قاشق سوپخوري

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

كباب كشميري

مرغ را مكعبي خرد كنيد و همراه با ادويه‌ها و ماست، در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. رويش را بپوشانيد و 24 ساعت در يخچال نگه‌داريد. آن‌گاه مرغ را به سيخ‌هاي چوبي خيسانده در آب بكشيد و در تابه سرخ كنيد. سپس كباب را براي پذيرائي، در ديس مناسبي قرار دهيد، پنير را بيفزائيد و سس را رويش بريزيد و قدري گشنيز بپاشيد.

روش تهيه سس: در تابه مناسبي، روغن زيتون بريزيد. آن‌گاه ادويه‌ها را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و پياز را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد. حالا آبليمو را اضافه كنيد و سس را از روي حرارت برداريد.

1395/10/7

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: