كباب مغولي

كباب مغولي

مواد لازم

كره          4 قاشق سوپخوري

زنجفيل رنده‌كرده     1 قاشق چايخوري

راسته يا فيله گوساله خلالي خردكرده     400 گرم

هويج خلالي خردكرده             2 عدد

تره فرنگي خردكرده                2 ساقه

فلفل سبز، قرمز و زرد خلالي خردكرده 2 پيمانه

كدوي خلالي خردكرده            1 عدد

كلم برگ خلالي خردكرده        1 پيمانه

جوانه ماش              1 پيمانه

مواد لازم براي تهيه سس كنجد:

دانه كنجد 3 قاشق سوپخوري

سركه سفيد               2 قاشق سوپخوري

شكر قهوه‌اي            2 قاشق سوپخوري

پيازچه خردكرده      3 ساقه

سويا سس 80 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

سركه بالزاميك    2 قاشق سوپخوري

سير له‌كرده     2 حبه

روغن كنجد    5 قاشق سوپخوري

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش نه چندان سخت
برای 5 نفر

مشخصات

آشپزی :

كباب مغولي

كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن‌گاه زنجفيل را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا هويج، تره‌فرنگي، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. سپس سس را بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون كباب را براي پذيرائي در ديس مناسبي بكشيد و با برنج ميل كنيد.

روش تهيه سس كنجد: دانه‌هاي كنجد را تفت دهيد. آن‌گاه آن‌را بكوبيد تا كمي نرم شود. سپس سركه سفيد، شكر، پيازچه، سويا سس، سركه بالزاميك، سير و روغن كنجد را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

1395/10/7

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: