راگوی قارچ و زیتون

راگوی قارچ و زیتون

مواد لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

سیب زمینی مكعبی خرد كرده 2 عدد

بامیه ریز 100 گرم

هویج خلالی خرد كرده 1 عدد

پیازچه خرد كرده 6 ساقه

رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

زیره سبز یك چهارم قاشق چایخوری

ادویه تندوری 1 قاشق چایخوری

آب گوجه فرنگی 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

قارچ 8 عدد ریز

آلو سیاه 6 عدد

گوجه فرنگی خشك در روغن زیتون 3 تكه

زیتون سبز، حلقه‌ای خرد كرده 50 گرم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4نفر

مشخصات

آشپزی :

راگوی قارچ و زیتون

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیب‌زمینی، بامیه، هویج و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمك، فلفل، زیره و ادویة تندوری را بیفزائید و تفت دهید. اكنون آب گوجه‌فرنگی را افزوده و 20 دقیقه خوراك را بپزید.

سپس قارچ و آلو را درون خوراك بریزید و بگذارید خوراك جا بیفتد. اینك گوجه‌فرنگی خشك و زیتون را به خوراك افزوده و پس از 5 دقیقه، خوراك را از روی حرارت بردارید. اكنون راگو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

 

1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: