پاستا با دو نوع سس

پاستا با دو نوع سس

مواد لازم

ماكارونی نواری سبزرنگ 250 گرم

نمك به میزان لازم

روغن‌ مایع 2 قاشق سوپخوری

ریحان تازه برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده 1 عدد

سیر له‌كرده 1 حبه

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 400 گرم

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

پودر آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

برگ بو 2 عدد

شكر 1 قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مرغ

كره 55 گرم

مرغ پوست كنده و بدون استخوان نواری‌خردكرده  400 گرم

بادام 85 گرم

خامه300 میلی‌لیتر

نمك و فلفل به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش آسان
برای 4

مشخصات

آشپزی :

پاستا با دو نوع سس خوشمزه است

در ظرف مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. نمك و قدری روغن اضافه‌كنید، پاستا را به آن بیفزائید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بجوشانید تا پاستا نرم شود. حالا پاستای گرم را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با هر دو سس و ریحان، تزئین نمائید

روش تهیه سس گوجه‌فرنگی: ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، با حرارت متوسط داغ كنید. پیاز را بیفزائید و آن را تفت‌دهید تا نرم و سبك شود. سپس سیر را بیفزائید و به مدت یك دقیقه دیگر تفت‌دهید. حالا گوجه‌فرنگی، جعفری، آویشن، برگ بو، شكر و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و مخلوط نمائید. نمك و فلفل را هم بیفزائید و بدون این‌كه در ظرف را بگذارید، صبركنید نیمی از آب سس بخار شود. اكنون ظرف را از روی حرارت بردارید و برگ بو را از مخلوط جدا كنید.

روش تهیه سس مرغ: ابتدا كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید، سپس مرغ و بادام‌ را بیفزائید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت‌دهید. اینك خامه، نمك و فلفل را بیفزائید. اكنون سس آماده مصرف می‌باشد.

 

1395/9/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: