تهیه خورش چغاله بادام

تهیه خورش چغاله بادام

مواد لازم

چغاله بادام نیم کیلو گوشت خورشتی نیم کیلو نعناع تازه 150 گرم جعفری تازه 350 گرم پیاز بزرگ 2 عدد زردچوبه 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش و آبغوره 1/2 فنجان روغن به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان دلخواه

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش نه چندان سخت
برای 4 تا 5 نفر

مشخصات

آشپزی : ابتدا پیازهای خلال شده را در یک قابلمه متوسط در روغن سرخ کنید. در این هنگام زردچوبه را هم اضافه کنید. قطعات گوشت خورشی را نیز به همراه چغاله ها که چوب انتهای آنها گرفته شده است، به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد از مرحله تفت دادن، 4 لیوان آب در قابلمه بریزید. نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه کنید.حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید تا مواد خورش آرام آرام بپزند. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد . در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعناع و جعفری را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آنکه گوشت خورش نیم پز شد، مخلوط نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. سپس زمانی تقریبا حدود یک ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه کنید. این چاشنی با توجه به ذائقه شما می تواند آب لیموترش یا آب غوره باشد. پس از آنکه ترشی آب لیمو یا آب غوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنید. 1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: