پنه با میگو

پنه با میگو

مواد لازم

كره 90 گرم

 قارچ خردكرده 150 گرم

 میگوی پوست‌كنده 250 گرم

 پنیر پارمزان رنده‌ كرده 75 گرم

 پاستای پنه 250 گرم

 ریحان تازه برای تزئین چند شاخه

 مواد لازم سس بشامل

 كره 25 گرم

 آرد 25 گرم

 شیر 300 میلی‌لیتر

 جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 فلفل به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش نه چندان سخت
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

پنه با میگو

 

سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

آن‌گاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعله اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.

آن‌گاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.

در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.

سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

سس بشامل، و بقیه پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یك‌سوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیده‌اید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.

این لایه‌ها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایه پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.

بقیه كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.

این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجه سانتیگراد یا 440 درجه فارنهایت و یا شماره 6 گرم كرده‌اید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید. اكنون غذای لذیذ شما آماده است.

روش تهیه سُس بشامل

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد. سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.

1395/9/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: