پای قارچ

پای قارچ

مواد لازم

روغن 2 قاشق سوپخوری

 قارچ خردكرده 200 گرم

 آرد 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 آرد سوخاری 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 پنیر پارمسان یا گودای رنده كرده 50 گرم

 نمك و فلفل به میزان لازم

 شیر 2 تا 3 قاشق سوپخوری

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 5 نفر

مشخصات

آشپزی :

پای قارچ

ابتدا در تابه مناسبی روغن بریزید، قارچ را بیفزائید و آن را با حرارت تند تفت دهید. آن‌گاه در كاسه مناسبی، قارچ، آرد، آرد سوخاری، تخم‌‌مرغ، پنیر، نمك فلفل و شیر را مخلوط كنید.

حالا قالب‌های كوچك پای را با این مواد پر كنید و در فر(تاون) گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود.

1395/9/27

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: