تهیه سبزی پلو با ماهیچه

تهیه سبزی پلو با ماهیچه

مواد لازم

برنج 1 کیلو پیاز بزرگ 1عدد سبزی پلوئی (تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله) 1.5 کیلو گوشت ماهیچه 750 گرم روغن 8 قاشق زعفران سائیده شده 1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت یک تا یک و نیم ساعت
روش حرفه ای
برای 6 نفر

مشخصات

آشپزی : برنج را در آب نمک نیم ساعت خیس کنید.سپس پیاز را شسته و درون زودپز ریز کنید. گوشت ماهیچه را درون زودپز قرار دهید و 3 لیوان آب درون زودپز بریزید و گوشت را بپزید. پس از پخت گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد. برنج را در قابلمه آبجوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دان تر است آن را بردارید. 3 قاشق روغن ته قابلمه مورد نظر بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را در لا به لای آن قرار دهید. 5 قاشق روغن و آبگوشت را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران حل شده در آبجوش بریزید. سبزی پلو را در دیس بریزید و پس از قرار دادن گوشت روی آن، پلو زعفرانی را روی آن بکشید. 1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: