پای برنج و قارچ

پای برنج و قارچ

مواد لازم

روغن  1 قاشق سوپخوری

آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

برنج نیم دانه 1 پیمانه

تخم‌مرغ 3 عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

قارچ خردكرده 250 گرم

كدو حلوایی مكعبی خردكرده  250 گرم

پیاز خردكرده 1 عدد

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده 1 پیمانه

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش آسان
برای 4 تا 6 نفر

مشخصات

آشپزی :

پای برنج و قارچ

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه 5/1 پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم كنید تا كاملاً نرم شود. حالا صبر كنید تا برنج خنك شود. اینك 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل به آن بیفزائید و در قالب بریزید و خوب فشرده كنید.

اكنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، كدو حلوائی و پیاز را به مدت 8 دقیقه بپزید و بگذارید آب آن كشیده شود. اینك مخلوط فراهم كرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید.

سپس تخم‌مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط كنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه، در فر بپزید.

1395/9/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: