رولت تن ماهی و تخم مرغ

رولت تن ماهی و تخم مرغ

مواد لازم

کنسرو ماهی تن 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
آرد نان 50 گرم
سرکه 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده مقداری
تخم مرغ آب پز سفت 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش آسان
برای 6 نفر

مشخصات

آشپزی :

رولت تن ماهی و تخم مرغ

کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید.
سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.
بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم

1395/10/10

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: