سالمون و اسفناج در خمير فيلو

سالمون و اسفناج در خمير فيلو

مواد لازم

اسفناج     500 گرم

خمیر فیلو     16 ورق

كره آبكرده     100 گرم

ماهی سالمون     4 قطعه 160 گرمی

نمك و فلفل     به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 15 تا 30 دقیقه
روش آسان
برای 4 نفر

مشخصات

آشپزی :

سالمون و اسفناج در خمیر فیلو

ابتدا اسفناج را بخار پز كنید، آب آن را بگیرید و ریز خرد كنید. آن‌گاه روی هر ورق خمیر فیلو كره بمالید و 4 عدد خمیر را روی هم بگذارید. سپس وسط خمیرهای كره‌مالیده، یك قطعه ماهی مزه‌دار كرده با نمك و فلفل، بگذارید، رویش قدری اسفناج قرار دهید و مانند بقچه، بپیچید.

حالا روی خمیرها كره بمالید و در سینی فر بچینید. اكنون فر را با دمای 220درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه ماهی و خمیر فیلو را بپزید تا طلائی رنگ شوند.

1395/9/24

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: