فیله كوسه ماهی با سس سیر و ریحان

فیله كوسه ماهی با سس سیر و ریحان

مواد لازم

فیله كوسه ماهی 500 گرم

نمك و فلفل   به میزان لازم

سیر له‌كرده   2 حبه

پیازچه 10 عدد

لیمو‌ی حلقه كرده به میزان لازم

گوجه‌فرنگی مینیاتوری  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سیر و ریحان :

سیر له‌كرده  1 حبه

ریحان ریز خردكرده   30 گرم

كیپر خردكرده   20 گرم

روغن زیتون   2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه   3 قاشق سوپخوری

نمك    به میزان لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت
روش حرفه ای
برای 5 نفر

مشخصات

آشپزی :

فیله كوسه ماهی با سس سیر و ریحان

فیله‌ ماهی را به طول 8 و عرض 3 سانتیمتر، خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید و با سیر مزه‌دار كنید. آن‌گاه فیله‌های ماهی را روی سطح كار باز كنید، قسمت سفید پیازچه را وسط آن قرار دهید، فیله ماهی را رول كنید و با خلال دندان یا ساقه پیازچه آن را ببندید. سپس آن را در روغن سرخ كنید. اینك ماهی را همراه با حلقه‌های لیمو و گوجه‌فرنگی به سیخ‌های چوبی بكشید و برای پذیرائی در دیس بچینید و با سس میل نمائید.

روش تهیه سس سیر و ریحان: در كاسه مناسبی سیر، ریحان، كیپر، روغن زیتون، آبلیمو و نمك را مخلوط كنید.

1395/9/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: