رول‌های اسفناج و مرغ

رول‌های اسفناج و مرغ

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد (هر یك 180 گرم)

اسفناج خرد كرده یك دوم پیمانه

پنیر موزارلای رنده كرده یك چهارم پیمانه

كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری

خرده نان  یك چهارم پیمانه

آرد 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آب مرغ 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

شیر 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4نفر

مشخصات

آشپزی :

رول‌های اسفناج و مرغ

 

سینه مرغ را بین دو كیسه نایلونی بگذارید و با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. آن‌گاه  نیمی از مخلوط اسفناج و پنیر را رویش بگذارید و آن را رول كنید. حالا رول‌های مرغ را با خلال دندان محكم كنید تا باز نشوند و آن را ابتدا در 1 قاشق سوپخوری از كره آبكرده و سپس در خرده نان بغلتانید.

اكنون رول‌های مرغ را در ظرف مناسب و چربكرده‌ای بچینید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آن‌گاه باقیمانده كره، آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آب مرغ و شیر را كم‌كم به آن بیفزائید و آن را روی اجاق قرار دهید.

اینك سس را پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندكی غلیظ شود. اكنون رول‌های مرغ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید، خلال دندان را درآورید و سس فراهم كرده را رویش بریزید.

1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: