سوپ اسفناج و خامه

سوپ اسفناج و خامه

مواد لازم

كره یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 هویج خرد كرده 2 عدد درشت

 ساقة كرفس خرد كرده 2 عدد

 سیر خرد كرده 2 حبه

 پودر كاری 2 قاشق سوپخوری

 آب بوقلمون یك و نیم لیتر ( 6 پیمانه)

 برنج یك دوم پیمانه

 بوقلمون پخته و خرد كرده 2 پیمانه

 خامه 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 اسفناج خرد كرده 300 گرم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4نفر

مشخصات

آشپزی :

سوپ اسفناج و خامه

كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، هویج، كرفس، سیر و پودر كاری را بیفزائید و تفت دهید. همینكه سبزیجات نرم شدند، آب بوقلمون و برنج را بیفزائید و سوپ را بجوشانید تا برنج نرم شود. سپس بوقلمون، خامه و اسفناج را نیز درون سوپ بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: