سوپ اسفناج (دیابت)

سوپ اسفناج (دیابت)

مواد لازم

اسفناج 500 گرم

 تره فرنگی 1 عدد متوسط

 كلم قمری 1 عدد (200 گرم)

 شیر پاستوریزه‌ی كم‌چرب 2 پیمانه (300 میلی‌لیتر)

 آب مرغ كم‌چرب 2 پیمانه (300 میلی‌لیتر)

 بادام (یا گردو) 2 قاشق سوپخوری

 نمك و فلفل به مقدار لازم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4نفر

مشخصات

آشپزی :

سوپ اسفناج 

 

اسفناج را بشوئید و خرد كنید. بعد تره‌فرنگی و كلم قمری را به قطعات كوچك تقسیم كنید.آن‌گاه مواد را درون قابلمه بریزید و شیر و آب مرغ را اضافه نمائید و صبر كنید تا مواد بپزد.

سپس آن را درون مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید.بعد روی حرارت كم، به مدت 5-10 دقیقه قرار دهید.در صورت تمایل، می‌توانید مقدار كمی دیگر شیر به مخلوط بیفزائید.

هنگامی كه سوپ آماده شد، آن را درون بشقاب بریزید و با بادام بوداده یا مغز تخم آفتابگردان و یا گردوی بوداده، تزئین و میل كنید.

 

1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: