مرغ شکم پر با دانه انار

مرغ شکم پر با دانه انار

مواد لازم

مرغ کامل 1 عدد پیاز متوسط خرد شده 2 عدد بادمجان متوسط 3 عدد انار ترش دان شده 3 لیوان گردو خرد شده 1 لیوان رب انار 1 قاشق روغن به میزان لازم نمک 1/2 قاشق چایخوری زعفران سائیده شده به دلخواه

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 5 نفر

مشخصات

آشپزی : پوست مرغ را بگیرید و داخل شکم آن را خالی کنید و تمیز بشویید. یک قابلمه بردارید و 1 عدد پیاز خرد شده را درون آن بریزید. مرغ را داخل قابلمه قرار دهید و با 1 لیوان آب با حرارات بسیار ملایم تا 3 یا 4 ساعت بپزید. همزمان که مرغ میپزد،1 عدد پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. در این هنگام دانه های انار را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. رب انار و گردو و نمک را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید. مخلوط را کنار بگذارید. بادمجانها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و سپس کنار بگذارید. فر را گرم کنید. پس از چند ساعت که مرغ پخته شد آن را بردارید و شکم آن را با نصف مایه انار پرکنید. مرغ را درسینی یا قالب فر بگذارید. بادمجانها را دور آن بچینید و از باقی مانده مایه انار روی مرغ بریزید.در صورت دلخواه کمی زعفران را در آبجوش حل کنید و روی مرغ بریزید. سینی مرغ را در فر قرار دهید تا کاملا طلائی و خوشرنگ شود. 1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: