دلمه بادمجان با پنیر و گوجه فرنگی

دلمه بادمجان با پنیر و گوجه فرنگی

مواد لازم

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 سیر له کرده 1 حبه

 پیازچه خرد کرده 4 ساقه

 پودر کاری 1 قاشق چایخوری

 زنجفیل خرد کرده 1 قاشق چایخوری

 نمک و زردچوبه به میزان لازم

 فلفل سبز تند ریز خرد کرده 1 عدد

 هویج خرد کرده 1 عدد کوچک

 گوجه فرنگی خرد کرده 2 عدد

 بادمجان دلمه‌ای 6 عدد کوچک

 پنیر سفید 50 گرم

 گشنیز خرد کرده 50 گرم

ارزش غذایی

زمان پخت 30 تا 45 دقیقه
روش نه چندان سخت
برای 4نفر

مشخصات

آشپزی :

دلمه بادمجان با پنیر و گوجه فرنگی

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر و پیازچه را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا پودر کاری، زنجفیل، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. اینک هویج و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و با حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید.

سپس بادمجان‌ها را از وسط به دو قسمت برش بزنید، درون بادمجان را قدری خالی کنید . اکنون نمک بزنید و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 160 درجه سانتیگراد کبابی کنید.

سپس با مواد فراهم کرده درون بادمجان‌ها را پر کنید و از مخلوط پنیر و گشنیز روی آن‌ها را بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه در فر آن را گریل کنید. حالا بادمجان‌های پر شده را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با زیتون و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

1395/10/22

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: