تارتلت ماهی دودی

تارتلت ماهی دودی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر

 آرد 125 گرم

 نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 كره 75 گرم

 زرده تخم مرغ 1 عدد

 ماست به اندازه كافی

 مواد لازم برای مواد رویه

 ماهی دودی 200 گرم

 آب‌ِلیموی تازه از نصف لیمو

 كره 25 گرم

 پیاز خردكرده 1 عدد

 قارچ 50 گرم

 تخم مرغ 2 عدد

 خامه 6 قاشق سوپخوری

 پنیر گودا 100 گرم

 جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 ادویه به مقدار كافی

ارزش غذایی

زمان پخت 30
روش نه
برای 5 نفر

مشخصات

آشپزی :

تارتلت ماهی دودی

 

آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید. كره را تكه‌تكه سازید و داخل آرد بریزید و با نوك انگشت مخلوط كنید تا مواد، به شكل خرده نان درآید.

برای آسانی كار، می‌توانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده كنید.

زرده تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید. ماست را كم‌كم افزوده و خمیر را جمع كنید.

توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالب‌های كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كرده‌اید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.

سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.

قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید. ماهی‌های استخوان‌گرفته و ادویه را اضافه نمائید. اكنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و كنار بگذارید.

تخم مرغ‌ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

سپس در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلت‌ها طلائی‌رنگ شوند.

1395/9/23

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: