پیش غذای موزارلا، فلفل و لیمو

پیش غذای موزارلا، فلفل و لیمو

مواد لازم

 

هشت برش نان کیاباتا

یک حبه سیر

روغن زیتون تصفیه نشده

دو گلوله پنیر موزارلا

نمک دریایی

فلفل

یک فلفل قرمز تخم گرفته و ریز خرد شده

یک مشت کوچک برگ ریحان تازه 

آب یک عدد لیمو

 

ارزش غذایی

کالری 433
چربی 24.5g
چربی اشباع 10.5g
پروتئین 19.3g
کربوهیدرات 32.5g
قند 2.1g

مشخصات

برای 4
زمان پخت 1
روش خیلی اسان
آشپزی :

 یک ماهیتابه کبابی را روی اجاق با حرارت بالا بگذارید تا جایی که حسابی داغ شود، سپس تکه‌های نان کیاباتا را برای چند دقیقه داخل آن بیندازید تا هر دو طرف آن کمی کبابی شود. 

حبه سیر را از وسط نصف کرده، روی نان‌ها بمالید سپس چند قطره روغن زیتون روی آنها بپاشید. پنیر موزارلا را به هشت قسمت تقسیم کرده و روی آن را نمک و فلفل بریزید و هر قطعه را روی یکی از نان‌ها بگذارید و روی آن را آب لیمو بپاشید. در نهایت آماده سازی پیش غذا را با چند قطره دیگر از روغن زیتون تصفیه نشده به پایان برسانید. 

 

1395/3/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: