کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

مواد لازم

 شکر، جداگانه1.75 فنجان

 نصف فنجان کره گیاهی، نرم شده

یک قاشق چای خوری عصاره وانیل

پنیر خامه ای بدون چربی بشکل بلوک، نرم (حدود 3/4 فنجان) 170 گرم

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

  آرد سفید1.5 فنجان

یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر

نمک 1/4 قاشق چای خوری

دو قاشق چای خوری پودر دارچین

 سه فنجان خرد شده پوست کنده سیب رمی (حدود 2 عدد بزرگ)

روغن مایع

مشخصات

برای 4
زمان پخت 5
روش نه جندان سخت
آشپزی :

شعله اجاق تا ۱۷۶ درجه سانتیگراد برسانید. ۱٫۵ فنجان شکر، کره گیاهی، وانیل، و پنیر خامه ای را با سرعت متوسط در میکسر به خوبی مخلوط کنید(حدود ۴ دقیقه). تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه نموده و بعد از اضافه نمودن هر تخم‌مرغ خوب بهم بزنید آرد، بکینگ پودر و نمک را نیز ترکیب کنید. مخلوط آرد را به مخلوط کرم اضافه کنید، با سرعت کم مخلوط کنید. ۱/۴ فنجان شکر و دارچین را ترکیب کنید. ۲ قاشق غذا خوری دارچین و سیب را در یک کاسه مخلوط کنید، و آنقدر با میکسر هم بزنید تا خمیر سیب حاصل شود. خمیر سیب را به در ماهی تابه‌ای ۲۰ سانتی که با روغن مایع چرب شده است بخوابانید٬ و باقی مانده دارچین را روی کیک سیب  بپاشید. کیک سیب و دارچین را در ۱۷۶ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کیک از اطراف ظرف بالاتر آید بپزید. کیک سیب و دارچین را بر روی توری در اتاق بگذارید تا خنک شود٬ سپس توسط چاقوی دندانه دار کیک سیب و دارچین را قاچ بزنید.

1395/7/29

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: