کیک سیب دارچین

کیک سیب دارچین

مواد لازم

شکر: 1.5 پیمانه

کره گیاهی: ½ پیمانه

پنیر خامه ای: 170 گرم

عصاره وانیل: 1 ق چ

تخم مرغ: 2 عدد

آرد: 1.5 پیمانه

بیکینگ پودر: 1.5 ق چ

نمک: ¼ ق چ

سیب بزرگ: 2 عدد

پودر دارچین: 2 ق چ

شکر برای مخلوط کردن با دارچین: ¼ پیمانه

مشخصات

برای 8
زمان پخت 6
روش سخت
آشپزی :

 

شکر، کره گیاهی، عصاره وانیل و پنیر خامه ای را با همزن مخلوط کنید.

در حین هم زدن تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

در ظرفی دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید، به بقیه مواد اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.

سیب ها را پوست کنده قطعه قطعه کنید.

دارچین و ¼ پیمانه شکر را مخلوط کنید و با سیب مخلوط کنید، حالا سیب ها را داخل مخلوط قبلی ریخته و خوب هم بزنید.

مخلوط را در قالب کیک ریخته سطح آن را صاف کنید، کمی از مخلوط دارچین و شکر روی آن بپاشید.

75 دقیقه در 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

1395/7/18

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: