ریزوتوی آرتیشو (کنگر فرنگی)

ریزوتوی آرتیشو (کنگر فرنگی)
آشپزی :

 آرتیشوها را از ساقه جدا کنید تا به برگه‌های زرد و روشن آن برسید. سپس آن را نصف کرده و پرزهای آن را با یک قاشق چایخوری بگیرید. سپس برگ‌های آرتیشو را داخل آب و نصف آب لیمو غوطه ور کنید و روی ظرف را کاملا بپوشانید که رنگ برگ‌ها تغییر نکند. 

برنج را داخل آب بریزید و هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد برگ‌های آرتیشو را به آن اضافه کنید و آب آن را ملاقه ملاقه به آن اضافه کنید تا برنج نیم پز شود. بقیه آرتیشوها را خرد کنید و در نهایت به برنج اضافه کنید و بازهم آب به آن اضافه کنید. هنگامی که برنج کاملا پخت و کره و پارمزان را به آن اضافه کردید بقیه آب لیمو را هم اضافه کنید و ظرف را از روی اجاق بردارید و مزه آن را امتحان کنید. 

آرتیشوهای پخته شده را از داخل قابلمه خارج کنید و آن را با بقیه آب لیمو قاطی کنید. سپس روی آن روغن زیتون بپاشید. ریزوتو را داخل چهار بشقاب بریزید و آرتیشوهای مزه دار شده را روی آن بگذارید و با پاشیدن کمی دیگر پارمزان و برگ ریحان روی آن و بقیه آب لیمو غذا آماده سرو است. 

 

1395/3/3

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: