کرسان بیکن و چدار

کرسان بیکن و چدار

مواد لازم

١ بسته خمیر هزار لایه

٢۵٠ گرم بیکن گوشت

١٢٠ گرم پنیر چدار ورقه اى

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

دماى فر را به ١٨٠ درجه سانتیگراد برسانید. خمیر را به ٨ قسمت مساوى مثلثى تقسیم کرده. روى هر قسمت پهن خمیر، دو ورقه لوله شده بیکن و یک ورقه پنیر لوله بگذارید، و خمیر را رول کنید..

براى ١۵ دقیقه آن را در فر قرار دهید تا طلایى شود و گرم سرو کنید. این فینگر فود خوشمزه و بامزه میز غذای شما رو زیباتر می کند .

1395/6/16

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: