باقلوای برشی بادام

باقلوای برشی بادام

مواد لازم

مشخصات

آشپزی :

 شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود.

خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد.

خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید.

نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان! خمیر را در کیسه چرب شده برای 30 دقیقه استراحت دهید . 

حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را برداشته با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .

کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید .

مدام خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید.

دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مدام با دست خمیر را پهن کنید.

خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره‌ها را بپوشاند. حتما 2 سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود! سپس اضافه‌های خمیر را  ببرید.

اگر خمیر در نقطه‌ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید.

مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب‌فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید.

یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید.  مجددا با غلطک بکشید.  سعی کنید وقتی ظرف را می‌چرخانید روغن حرکت نکند. حالا آماده برش است.

با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید .

فر 160 درجه برای 25 الی 30 دقیقه  تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.

باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را 3 ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.  زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش‌های عرضی بزنید.

اگر برش‌ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ 2 ملاقه ریخته و در را ببندید و مجددا بگذارید تا خنک شود و بعد برش زنید.

روش تهيه شربت:

برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و بگذارید تا 6 دقیقه بجوشد.

این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است .

برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.

نکته:

وقتی به مواد دست می زنید باید سفت باشد.

سپس 2 قاشق روغن جامد را آب کرده و خنک که شد روی خمیر بدهید.

ظرف را بچرخانید تا روغن روی سطح خمیر را بگیرد . چند دقیقه زمان دهید تا روغن به خورد رود .

1395/3/11

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: