پیتزا در نان باگت

پیتزا در نان باگت

مواد لازم

نان باگت دو عدد

سس سفيد و كچاپ و پودر آویشن به ميزان لازم

ژامبون مرغ و گوشت از هر کدام سه ورق

پنير پيتزا 200 گرم

چيپس خلالي 150 گرم

قارچ کدام 150 گرم

فلفل دلمه‌اي نصف يك عدد

مشخصات

برای 4
زمان پخت 2
روش سخت
آشپزی :

 

ابتدا سر نان را بريده از پهلو با چاقو برش بزنيد بعد خمير آن را در آورده از داخل با وردنه باز كنيد. اندازه اين پيتزا بسته به سليقه شماست حالا روي نان باز شده سس كچاپ ريخته بعد ژامبون مرغ و گوشت را قرار دهيد بعد پنير پيتزا را ريخته، چيپس خلالي و باز هم پنير و قارچ‌هاي ورقه شده را بريزيد. سپس كوكتل‌هاي خرد شده و بعد فلفل دلمه‌اي را گذاشته و روي آن را با پنير بپوشانيد در پايان پودر آويشن بپاشيد. در فر با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقيقه قرار داده تا روي آن طلايي شود.

 

1395/5/30

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: