پنیر کامامبر کبابی

پنیر کامامبر کبابی

مواد لازم

250 گرم پنیر کامامبر

1 حبه سیر

چند برگ رزماری تازه

روغن زیتون

چند لقمه نان بیات شده

چند ریشه‌ی رزماری

نمک دریایی

1 مشت کوچک زغال اخته‌ی خشک

1 مشت کوچک آجیل درهم

 

ارزش غذایی

کالری 265
چربی 14.9g
چربی اشباع 6.7g
پروتئین 12.6g
کربوهیدرات 19.2g
قند 4.1g

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
آشپزی :

 فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. دور قالب پنیر را با عمق نیم سانتی‌متر برش دهید. پوست بالایی‌اش را هم برش داده و جدا کنید. یک حبه سیر پوست شده به همراه مقداری ریشه‌ی رزماری را از بالا داخل پنیر فرو کنید. کمی روغن زیتون روی آن پاشیده و بگذارید برای 15 تا 20 دقیقه داخل فر بماند تا اطراف پنیر شروع به ترشح کنید. 

تکه‌های نان را با برگ‌های رزماری در هم کرده و کمی روغن زیتون و نمک رویشان بپاشید و بعد همانند پنیر داخل فر بگذاریدشان. 

نهایتا، زغال‌اخته‌های خشک را با آجیل مخلوط و در کاسه‌ای بریزید. وقتی پنیر شروع به وا رفتن کرد و نان طلایی شد، همه‌ی اینها را روی تخته چوبی (و یا سینی) گذاشته و در کنار یکدیگر میل کنید.

 

1395/3/7

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: