گوشت کبابی با ریواس

گوشت کبابی با ریواس

مواد لازم

یک کیلو گوشت فیله گوساله

دو ساقه ریواس

نصف پیمانه انبه تازه

دو قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

نوک قاشق چایخوری نمک

نوک قاشق چایخوری فلفل سیاه

سس باربیکیو

مشخصات

برای 8
زمان پخت 7
روش نه جندان سخت
آشپزی :

 

فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. چربی‌های اضافه گوشت را بگیرید و آنها را افقی برش بزنید. آنها را داخل فویل بچینید. ریواس‌ها را نیز از طول برش دهید. ساقه‌های ریواس، برش‌های انبه و برگ‌های آویشن را نیز در کنار گوشت‌ها بجینید. روی آنها روغن، نمک و فلفل سیاه بریزید و فویل را ببندید.

آنها را در سینی فر قرار دهید و به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل را باز کنید و سس باربیکیو را روی آنها بمالید و دوباره در فر قرار دهید و بقیه روند پخت را ادامه دهید.

فر را خاموش کنید. اما گوشت را تا 10 دقیقه بیرون نیاورید. پس از این زمان، آنها را به همراه سس باربیکیو سرو کنید.

1395/5/12

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: