بامیه

بامیه

مواد لازم

یک لیوان آب

یک لیوان آرد

2 قاشق غذاخوری شکر

2 عدد تخم مرغ

50 گرم کره

2 قاشق غذاخوری شربت

مواد لازم برای تهیه شربت:

2 لیوان شکر

1 لیوان آب

یک چهارم لیوان گلاب

زعفران

هل

مشخصات

برای 1
زمان پخت 3
آشپزی :

 

آب و كره را داخل قابلمه ريخته روي حرارت بگذارید، به محض جوشيدن آرد و شكر را اضافه كرده و سريع هم زده تا خمير گلوله و جمع شود.

 سپس 2 قاشق شربت را اضافه كرده از روي حرارت برداشته خوب هم زنید تا هم شربت جذب خمير شود و هم از حرارت اوليه بيفتد.

 یک تخم مرغ اضافه كرده خوب با همزن بزنید تا به خورد خمير رود، تخم مرغ بعدي را اضافه كرده و خوب هم زنید تا خميری یکدست بدست آید.

داخل قيف با سر ماسوره شكوفه زده و در روغن نه چندان داغ و حرارت پايين شكوفه بزنید.

با قيچي كه نوكش چرب شده خمير را ببرید، بعد از سرخ شدن داخل شربت، بگذارید 3 دقیقه بماند.(در صورت تمايل با پودر پسته يا نارگيل تزيين كنيد)

براي شربت شكر،  آب، گلاب،  زعفران و هل همه را با هم بپزید تا وقتي شكر حل و قوام گیرد.

1395/3/26

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: