سوپ جو

سوپ جو

مواد لازم

جو پرک شده:  یک بسته

هویج:  پنج عدد 

کرفس:   سه شاخه بزرگ

شیر:  یک لیتر

آب مرغ:  یک لیتر

خامه:  150 تا 200 گرم

پیاز:  یک عدد بزرگ

نمک و فلفل:  به مقدار لازم

مشخصات

برای 6
زمان پخت 4
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

پیاز و هویج را مربعی خرد کنید، برای تفت دادن درون قابلمه بریزید و بگذارید طلایی شوند. مدتی بعد، جو پرک را اضافه کنید و تفت دهید. جو پرک بايد تنها آغشته به روغن شود. آرام آرام آب مرغ را اضافه کنید، شیر را هم اضافه کنید. هنگامی که مایه به نقطه جوش رسید، کرفس را اضافه کنید و پس از آن خامه را به غذا بزنید. اجازه دهید آرام آرام غذا بپزد تا مایه قوام بیفتد، پس از این غذا آماده است. یادتان باشد که غذا را در فواصل مختلف هم بزنید تا ته نگیرد.

 

1395/4/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: