کرانچی سیب و بلوبری

کرانچی سیب و بلوبری

مواد لازم

آرد:   1پیمانه

شکر قهوه ای:   3/4 پیمانه

جو دوسر:   1/2 پیمانه

بیسکویت خورد شده:   1/4 پیمانه

پودر دارچین:   1قاشق چای خوری

کره آب شده:   1/2 پیمانه

سیب پوست کنده و اسلایس شده:   3 و نیم پیمانه

بلوبری:   1 و نیم پیمانه

آب لیمو:   1 قاشق غذاخوری

شکر سفید:   1/4 پیمانه

نشاسته ذرت:   2قاشق غذاخوری

آب سرد:   1 پیمانه

عصاره وانیل:   1قاشق چای خوری

ارزش غذایی

کالری 346kcal
چربی 12.4g
چربی اشباع 31mg
پروتئین 3g
کربوهیدرات 57.6g
نمک 106mg

مشخصات

برای 8
زمان پخت 2
روش سخت روش خیلی اسان
آشپزی :

ظرف دو لیتری مخصوص ماکروفر را انتخاب و آن را چرب نمایید

آرد، شکر قهوه ای، جو، تکه های خرد شده بیسکویت، و دارچین را درون کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس کره را با آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف مخلوط خمیری به دست آمده را درون ظرفی که از پیش چرب کرده اید بریزید و در کف آن پخش کنید و فشار دهید. تکه های سیب و بلوبری را روی آن پخش کنید و آب لیمو را روی میوه ها بریزید.

در ظرفی دیگر شکر و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید. آب و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و درون ماکروفر به آن حرارات دهید. هر 45 ثانیه و به مدت 2 تا 4 دقیقه این مخلوط را هم بزنید تا غلیظ و تقریبا شفاف شود. سس به دست آمده را روی لایه میوه ها بریزید

ظرف را درون ماکروفر با قدرت 70 درصد و زمان 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا آب میوه ها شروع به جوشیدن کند. قبل از سرو کردن اجازه دهید به آرامی خنک شود.

1395/6/13

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: