پیتزا با خمیر بروکلی

پیتزا با خمیر بروکلی

مواد لازم

٣ فنجان سر بروکلى

٢ عدد تخم مرغ

۱/۴ فنجان پنیر پارمسان

۱/۴ فنجان موزارلا

نمک و فلفل

۱/۴ فنجان سس پیتزا

١ فنجان پنیر

مشخصات

برای 1
زمان پخت 2
روش خیلی اسان
آشپزی :

 

دماى فر را به ٢٠٠ درجه سانتیگراد برسانید. روى کاغذ روغنى را کمى چرب کرده، در سینى فر قرار داده و کنار بگذارید. بروکلى را در مخلوط کن ریخته، و مخلوط کرده سپس در کاسه ریخته، روى آن را پوشانده و ٢ دقیقه در ماکروویو حرارت داده تا بخار کند، سپس بروکلى را فشار دهید تا آب اضافه آن خارج شود. در کاسه اى،  بروکلى، تخم مرغ، پنیررا با هم مخلوط کرده و روى کاغذ روغنى به شکل خمیر پیتزا دایره پخش کنید و به مدت ١٠ دقیقه در فر بگذارید تا طلایى شود، سپس آن را  از فر خارج کرده، روى آن سس مالیده و پنیر بریزید و مجددا ١٠ دقیقه در فر بپزید. ۵ دقیقه بعد از خنک شدن آن را بریده و سرو کنید. نوش جان

 

1395/6/14

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: