بیسکوئیت با کرم کره ای

بیسکوئیت با کرم کره ای

مواد لازم

مواد لازم بیسکوئیت:

آرد: 225 گرم

کره: 180 گرم

پودرقند: 50 گرم

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاستارد: 50 گرم

موادلازم کرم کره ای:

کره نرم: 60 گرم

پودرقند الک شده: 75 گرم

وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

پودر کاستارد: دو قاشق سوپخوری

 

ارزش غذایی

کالری 86

مشخصات

برای 5
زمان پخت 3
آشپزی :

 کره و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب بزنید تا سبک شود. (3 دقیقه) درظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاستارد رامخلوط کرده الک کنید وبه مواد کره ای اضافه نمایید تاخمیری یکدست درست شود. خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنید وقالب بزنید ودرسینی مخصوص فر با فاصله قرار دهید ودر فراز پیش گرم شده باحرارت 180 درجه سانتیگراد درطبقه وسط، به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلایی شود بپزیشد. پس از پخت وخنک شدن بیسکوئیت از کرم مورد نظر برای بین آنها استفاده نمایید.

برای تهیه کرم بدین شکل عمل کنید: کره را با پودر قند با همزن برقی خوب بزنید،سپس وانیل و پودر کاستارد را اضافه کرده وهم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.

نکته:

خوردن یک شیرینی با قهوه یا چای تلخ سلامت‌تر خواهد بود. با این کار قند دریافتی را اندکی بالانس کنید.

 

1395/3/8

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: