سس پیاز کاراملی

سس پیاز کاراملی

مواد لازم

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

پیاز شیرین خلالی شده : 2 عدد یا تقریبا 5 فنجان

خامه ترش : 1 فنجان

دوغ : 1/2 فنجان

نمک  : 1 قاشق چای خوری

مشخصات

برای 4
زمان پخت 3
روش اسان
آشپزی :

حدود 20 دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند. سپس 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود. زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای 1 ساعت خوب سرد شود.حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید.

1395/7/27

فرم پاسخ

از طریق فرم زیر پیام خود را برای ما ارسال کنید

محتوای بیشتر در این بخش: